فراخوان پروپوزال طرح های تحقیقاتی غیرپایان نامه ای ( فراخوان شماره 6 )

اطلاعیه فراخوان شماره 6 :

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای ارتقاء کیفی طرحهای تحقیقاتی کاربردی و پایه، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی و منطبق با اولویت های پژوهشی دانشگاه اعلام میدارد. لذا اعضای هیات علمی و محققان غیر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می توانند منطبق با فلوچارت، پروپوزال اولیه(خلاصه پروپوزال و یا فرم تائید عنوان در طرحهای ثبت بیماری ها) پیشنهادی خود را از تاریخ 99/11/1 تا 99/11/20  سال جاری، از طریق سامانه پژوهان ثبت و ارسال نمایند. بازه زمانی دوره کامل فراخوان، از اول بهمن 99 تا 30 تیر 1400 میباشد.

با توجه به تهیه نقطه برش( cut off ) اعتبار پژوهشی برای تمام مجریان طرحهای تحقیقاتی دانشگاه،  که در کارنامه اعتبار پژوهشی آنها در سامانه پژوهان قابل مشاهده می باشد، صرفا افرادی می توانند در این فراخوان شرکت کنند که cut off آنها(قابل مشاهده در پروفایل شخصی افراد، موجود در سامانه پژوهان) در مقایسه با جدول زیر، کمتر از عدد مشخص شده برای سطح مرتبط با آنهاست. ضمنا در صورتیکه بر اساس cut off ، افراد مجاز به شرکت در فراخوان باشند، هر فردی حداکثر می تواند یک خلاصه پروپوزال submit نماید.. اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رتبه استادی و یا  با H بالاتر از 15  می توانند حداکثر تا 2 پروپوزال و اعضای هیات علمی پژوهشی این دانشگاه می توانند حداکثر تا 3 خلاصه پروپوزال در این فراخوان ارائه نمایند.

نقطه برش (cut off ) اعتبار پژوهشی برای مجریان طرحهای تحقیقاتی در سطوح مختلف

ردیف

سطح

نقطه برش