برگزاری کارگاه بررسی چالشهای تغذیه با شیر مادر و اصول مشاوره شیردهی

برگزاری کارگاه بررسی چالشهای تغذیه با شیر مادر و اصول  مشاوره شیردهی
صبح امروز برگزار شد: برگزاری کارگاه بررسی چالشهای تغذیه با شیر مادر و اصول مشاوره شیردهی جلسه با تلاوت آیاتی از کلام وحی آغازو در ابتدای کارگاه آموزشی دکتر مهری به حاضران خوش آمد گفت. خانم دکتر فرشاد فر فوق تخصص نوزادان ومسئول بانک شیراستان ، خانم شاه حسینی کارشناس نوزادان معاونت بهداشتی ، خانم ناصری کارشناس نوزادان معاونت درمان و خانم علی زاده مربی ارشد کشوری شیرمادر و کارشناس شیر مادر بیمارستان محمد کرمانشاهی به تدریس نکات فنی کارگاه پرداختند. در ادامه خانم شاه حسینی اهداف کارگاه و شاخص های بهداشتی مرتبط را بیان کردند. جمعیت هدف کارگاه : پزشکان خانواده،متخصص کودکان ،متخصص زنان و زایمان ماماها، مراقبین سلامت ،کارکنان بخش های زایمان ،کودکان ، مسئولین واحدهای ستاد مرکز بهداشت بودند. در این کارگاه مدرسین استانی در زمینه نحوه ویزیت و مراقبت از نوزادان و بانک شیر مادر ، نحوه مشاوره شیردهی ، ارتباط شیر مادر با کاهش مرگ نوزادی و راههای کاهش مرگ و میر نوزادی مطالب مهمی بیان نمودند .