اخبار

ارزیابی خطر و شناسایی ریسک در مواد غذایی

ارزیابی خطر

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند: 

 

*** ارزیابی خطر و شناسایی ریسک در مواد غذایی  ***

 

مدرس : سرکارخانم دکتر خدیجه عبدالملکی   

زمان : 25 آذر  1404 ساعت 9 الی 12 

مکان : سالن کنفرانس دانشکده بهداشت   

هزینه : 0 

همراه با ارائه گواهی معتبر 

ثبت نام صرفا" از طریق سامانه پژوهان امکان پذیر است و صدور گواهی منوط به ثبت نام و شرکت در کارگاه می باشد. 

 

برای پیگیری آخرین اخبار در کانال های زیر عضو شوید. 

src_kums @ 

Food_committee @ 

۲۲ آذر ۱۴۰۴ ۱۳:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید