کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می کند:
*** ارزیابی خطر و شناسایی ریسک در مواد غذایی ***
مدرس : سرکارخانم دکتر خدیجه عبدالملکی
زمان : 25 آذر 1404 ساعت 9 الی 12
مکان : سالن کنفرانس دانشکده بهداشت
هزینه : 0
همراه با ارائه گواهی معتبر
ثبت نام صرفا" از طریق سامانه پژوهان امکان پذیر است و صدور گواهی منوط به ثبت نام و شرکت در کارگاه می باشد.
برای پیگیری آخرین اخبار در کانال های زیر عضو شوید.
src_kums @
Food_committee @